Om Oss

Min kökskarriär började i slutet på -80talet i grovdisken på Luleå Stadshotell under kvällar och helger. Intresset för mat vaknade och jag fick då börja kombinera mina diskpass med enklare matlagning.

Gymnasievalet blev enkelt, hotell och restaurangutbildning på Bergnässkolan i Luleå. Efter avslutad utbildning så blev det jobb på olika krogar i Luleå både som kock och kökschef.

Jag har även hunnit med att jobba som säljare, coach och inom industrin. Startade Boqvist Catering & Konsulting som blev Gunnars kök när jag köpte Inas lunchrestaurang 2012

Huvudinriktningen är att servera en god och välsmakande husmanskost. Vi har idag en vällagad   husmanskostbuffé med moderna alternativ  samt ett stort salladsbord.
Catering gör vi till företag och privatpersoner där ledorden är ”Hemlagad och välsmakande mat med god service”. Hittar ni inget som passar av förslagen vi har så kan
ni gärna maila oss för att hitta ett passande förslag.

Gunnar Boqvist VD